Princ Charles je najbolji djed: Unucima napravio adrenalinski park

Piše: Redakcija

Biti dio kraljevske porodice podrazumijeva imati brojne dužnosti, ali i odgovornosti koje ‘obični smrtnici’ nemaju, ali isto tako, život u palači donosi i brojne prednosti o kojima većina može samo sanjati. Ako ste uz to na samom vrhu monarhije, reći će mnogi, rođeni ste pod sretnom zvijezdom. Jedni od takvih zasigurno su mališani princa Williama i Kate Middleton, prinčevi George i Louise te princeza Charlotte koji od najranije dobi uživaju u blagodatima kraljevskog života. No, osim raskošnog života na kojem im mogu pozavidjeti mnogi, sedmogodišnji George, šestogodišnja Charlotte i trogodišnji Louis imaju i još nešto što izaziva ljubomoru – najkul djeda.

 72-godišnji princ Charles opasno konkurira za titulu najboljeg djeda i to ni manje ni više jer je unucima omogućio pravi adrenalinski park. U sklopu postojeće dobrotvorne fondacije, budući britanski kralj u mjestu Ayrshire u Škotskoj, već ima imanje koje, osim autentičnog seoskog života i suživota s prirodom, nudi i brojne aktivnosti na otvorenom za najmlađe, a sada je za isto igralište dobio i dozvolu kako bi ga dodatno proširio.

-Igralište Woodland Adventure koje je otvoreno za javnost, bit će prošireno tako da će uključivati i kućice na drvetu, mostove od užeta, toranj na više nivoa, ali i trkaće tobogane – ispričao je izvor, te dodao kako će ovim potezom, Charles još više porasti u očima svoje troje unučadi koja će se moći pohvaliti kako imaju najkul djeda na svijetu.

Inače, cilj proširivanje postojećeg igrališta i uvođenja dodatnog sadržaja je približiti prirodu djeci. Osim navedenog zabavnog dijela, mališani koji posjete imanje u Škotskoj, imaju priliku vidjeti i razne primjerke iz biljnog i životinjskog svijet te se upoznati sa seoskim načinom života, a sve navedeno proteže se na čak 2000 hektara.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti