U noći kada je umro princ Philip u vilu Harryja i Meghan je došla policija

Piše: Redakcija

Za smrt svog djeda, princa Philipa, princ Harry je saznao usred noći.

On je prespavao telefonske pozive iz Londona koji su mu trebali reći da je princ Philip umro. Budući da niko nije odgovorio na pozive, policija se pojavila u njegovoj kući kako bi ga obavijestila, piše TMZ.

Vojvoda od Edinburgha preminuo je u dvorcu Windsor 9. aprila, a američko veleposlanstvo tada je očajnički pokušavalo doći do Harryja u njegovoj vili u Montecitu u Kaliforniji. No bilo je 3:00 po lokalnom vremenu, a on i supruga Meghan navodno su prespavali pozive.

Kad niko nije odgovorio, predstavnik veleposlanstva nazvao je šerifski odjel Santa Barbare i pitao može li se neko odvesti do kuće i reći mu nesretnu vijest. Policajac je razgovarao s jednim od osoblja para na ulazu i oni su rekli Harryju da mora hitno nazvati veleposlanstvo.

Palača nije htjela komentirati ove tvrdnje i medijima je rečeno da je Harry privatno obaviješten o smrti svog djeda prije nego što je vijest izašla u javnost.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti