Meghan se porodila u privatnoj bolnici gdje porođaji koštaju i do 20.000 funti, evo šta je uključeno u cijenu

Piše: Redakcija

Meghan Markle rodila je kćerku Lilibet “Lili” Dianu Mountbatten-Windsor u bolnici Santa Barbara Cottage. Ovo je jedna od najbližih bolnica kalifornijskom domu Meghan i princa Harryja te je udaljena od njih desetak minuta vožnje.

Djevojčica je rođena u bolnici „Santa Barbara Cottage“ u Californiji, privatnoj ustanovi u kojoj porođaji koštaju i do 20.000 funti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Bolnica je izgrađena u španjolskom kolonijalnom stilu i pruža osjećaj doma ili hotela. Svaka soba ima WiFi, videomonitor i računalnu tipkovnicu. Postoji posluga u sobu, kao i ostava da hrana uvijek bude na raspolaganju rodiljama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TheDuchess_Kate (@theduchess_kate)

Osim kreveta, rađaonice imaju i naslonjače i trosjede za očeve, odnosno rodiljine pratnje. Na raspolaganju su i vanjske terase i hidromasažne kade za hidroterapiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

U toj je bolnici pjevačica Katy Perry u augustu prošle godine rodila kćerku Daisy. Meghan i Harry susjedi su i prijatelji s Katy i njenim zaručnikom Orlandom Bloomom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti