Posebna čestitka kraljice: Wiliam danas slavi 39. rođendan

Piše: Redakcija

Twitter

Kraljica Elizabeta II na Twitter profilu čestitala je princu Williamu 39. rođendan.

Objavila je nekoliko fotografija kraljevske porodice.

U nizu slika podijeljenih na porodičnom Twitter nalogu, vojvoda od Cambridgea vidi se kako se smiješi na četiri različita događaja, uključujući Trooping the Color 2019. godine, gdje su mu se pridružili supruga Kate Middleton i njihovo troje djece.


„Čestitam vojvodi od Cambridgea danas vrlo sretan rođendan! #HappyBirthdayHRH “, glasila je kraljičina poruka.

Prije dvije godine najmlađe dijete Williama i Kate, princ Louis, koji sada ima 3 godine, debitirao je na balkonu Buckinghamske palače za godišnju paradu Trooping the Color, koja obilježava kraljičin rođendan. Prisustvovali su i Louisova starija braća i sestre, princ George, sada 7-godišnjak, i princeza Charlotte, sada 6-godišnjakinja.

U čast monarha u ponedjeljak, William i Kate, također 39-godišnjakinje, vide se kako se zajedno smiju na još jednoj fotografiji snimljenoj s majske turneje Cambridgea po Škotskoj, gdje su sudjelovali u programu za mlade Lawn Tennis Association.

Izvor:Page six

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti