Meghan Markle nije ni spomenula rođendanski poklon od oca

Piše: Redakcija

Meghan Markle prije nekoliko dana proslavila je četrdeseti, jubilarni rođendan, koji je provela uz svoje najmilije, a ove godine ističe da je potuno sretna, jer se po drugi put ostvarila u ulozi majke.

Otac Tomas Marle poslao joj je na kućnu adresu buket cvijeća, koji se sastojao od 12 crvenih i dvije žute ruže, kao simbol nasljednika.

No, Megan je ostala nijema na ovaj gest, niti ga je spomenula, niti se zahvalila ocu na daru, kao da ga nije ni dobila. S obzirom na to, porodični odnosi se nisu popravili, iako ona više od godinu dana živi u Americi.

Iako William i Meghan nisu u bliskim odnosima ni sa kraljevskom porodicom, stigla je zvanična čestitka, koja je vojvotkinju obradovala.

Izvir: Glossy.rs

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti