“Najtužnija princeza” konačno uslikana: Pogledajte kako izgleda danas

Piše: Redakcija

Charlene, princezu Monaka, mediji su na dan vjenčanja prozvali “najtužnijom ženom na svijetu”, a nakon dužeg vremena, paparaci su je konačno uslikali.

Princeza Monaka “uhvaćena” je na pisti aerodroma u Nici, dok je šetala psa nakon što je izašla iz privatnog aviona po popovratku iz Južne Afrike, gdje je boravila devet mjeseci.

Ona je na sebi imala krem dugu haljinu, preko koje je nosila dugački crni kaput. Nosila je i duboke crne čizme, kao i crnu zaštitnu masku na licu. Ona je posljednji put uslikana kao plavuša, a sada ima tamniju i kraću kosu nego tada.

Princeza Charlene i ovog puta djelovala je tužno, a crna kombinacija doprinijela je da izgleda još mračnije i tužnije. S obzirom na to da duže vrijeme nije uslikana u javnosti, mnogi su se pitali šta se dešava sa “najtužnijom ženom na svijetu”.

Izvor: Telegraf.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti