Prije udaje za princa pisala je blog: Meghan Markle predlaže recept za “seksi” pastu

Piše: Redakcija

Prije nego što se udala za princa i dobila titulu vojvotkinje Meghan Markle bila je uspješna glumica. Ali, da li ste znali da je vodila i blog? Zvao se The Tig. Pisala je o raznim temama, među kojima su zdrava ishrana i aktivan život. Iako se tih pravila strogo držala, Megan nije krila da ima jedan mali “porok“ ‒ tjesteninu. Nikako nije uspjevala da joj odoli, čak je pratiocima predlagala neke sjajne recepte. Ovo je jedan sa tikvicama, vrlo ukusan, jednostavan i “seksi”.

Sastojci

‒ 5 isjeckanih tikvica

‒ 1 kašika maslinovog ulja

‒ pola čaše vode

‒ 1 kocka za supu

‒ 340 g tjestenine

‒ 1 isjeckan crni luk (po želji)

‒ narendani parmezan (po želji)

Priprema

Ako koristite luk, zagrijte maslinovo ulje na srednjoj vatri i pržite luk da omekša. Dodajte vodu, tikvice i kocku supe, i začinite po ukusu. Poklopite i kuvajte na laganoj vatri pola sata, uz redovno mješanje.

Tjesteninu skuhajte u posebnom loncu i dobro ocijedite prije nego što dodate sos. Pospite parmezanom i uživajte!

Izvor: Hellomagazin.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti