Meghan Markle u govoru “bocnula” kraljicu zbog onoga što je davno rekla, pa pred svima poljubila Harryja

Piše: S.P.

Meghan Markle je na otvaranju Igara Invictus u Nizozemskoj suptilno “bocnula” kraljicu Elizabetu tokom govora te je istaknula da svi takmičari dobro znaju što znači služiti narodu. Referirala se na kraljicinu izjavu nakon što su Markle i princ Harry odstupili s kraljevskih dužnosti 2020. godine.

– Hvala svima što služite narodu i hvala vašim porodicama i prijateljima koji vas podržavaju sve vrijeme. Jer ovo je služenje narodu, ovo je predanost i ovo je Invictus porodica, rekla je Meghan na ceremoniji otvaranja.

Kada su se Meghan i Harry povukli iz kraljevskog života, kraljica je rekla da par neće nastaviti s odgovornostima i dužnostima koji dolaze sa životom javne službe.

Vojvotkinja od Sussexa očito nikada nije prešla preko toga što je kraljica rekla, piše Daily Mail. Pred Netlifovim kamerama se i poljubila s princom Harryjem u Nizozemskoj, a sve će biti prikazano u njihovom dokumentarcu.

Prijatelji princa Charlesa su britanskim medijima rekli kako se boje da će dolazak Meghan Markle i princa Harryja na obilježavanje kraljicine 70-godišnje vladavine zasjeniti njenu proslavu.

Njihova kćer Lilibet, koja je inače dobila ime po kraljicinom nadimku iz djetinjstva, nikada nije upoznala svoju porodicu u Velikoj Britaniji, a njihov sin Archie koji će sljedećeg mjeseca navršiti tri godine, u Velikoj Britaniji nije bio od novembra 2019. godine. Charlesa brine da će zbog dolaska njihove djece nastati medijski haos te da će se zasjeniti kraljicin veliki jubilej.

Charles se sa sinom Harryjem sastao u četvrtak, no mediji su procijenili kako su im odnosi jako zahladili. Trebali su se naći u 10 sati ujutro, no Charles je dosta čekao sina i njegovu suprugu, koji su bez obavijesti kasnili na sastanak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti