Princ William i Kate slave 11. godišnjicu braka, ovo je njihova ljubavna priča

Piše: Azra

Navršava se 11 godina od čarobnog vjenčanja princa Williama i Kate Middleton u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Spektakularnu kraljevsku svadbu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea pratili su milioni ljudi širom svijeta i okarakterisali su to kao jedan od najposebnijih kraljevskih događaja posljednjih godina. Tom prilikom mnogi turisti su posjetili London a mjesecima unaprijed pravljeni su i suveniri s njihovim likovima.

Upoznali su se na Sveučilištu St. Andrews 2001. godine. Prve iskre desile su se godinu dana poslije.

Kate je Williamu prvi put zapela za oko kada je sudjelovala na humanitarnoj modnoj reviji, oduševivši  u bikiniju i prozirnoj haljini. Njihovo prijateljstvo ubrzo se pretvorilo u romansu a zaručili su se u oktobru 2010. godine.

Princ William i Kate, danas su u sretnom braku i ponosni su roditelji troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa,a javnost ih i dalje pomno prati i važe za jedan od omiljenih kraljevskih parova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti