Kate Middleton zna kako zablistati u boji koju obožavamo čim stigne toplije vrijeme

Piše: Azra

Volimo koraljnu boju, vraćamo joj se svakog proljeća i ljeta, a najnoviji outfit Kate Middleton pokazuje da ova upečatljiva boja može donijeti dašak vedrine i u najformalnije prilike.

Vojvotkinja od Cambridgea često puni modne rubrike svojim nepogrešivim odabirima outfita, koji su savršeno u skladu s prirodom događaja. Kate Middleton zasjala je na prvoj vrtnoj zabavi Buckinghamske palače ove sezone zahvaljujući kompletu u svijetloj koraljnoj boji. Popodnevno druženje bilo je idealno za formalni događaj na najvišoj razini.

Kako je kraljica Elizabeta ranije najavila da ove godine neće prisustvovati vrtnim zabavama, mlađe generacije spremno su preuzele ulogu domaćina.

Kate Middleton je došla na svoju prvu vrtnu zabavu od 2019., a na događaj je donijela dašak proljeća zahvaljujući svom outfitu.

Vojvotkinja se pridružila princu Edwardu, Sophie, grofici od Wessexa i kraljičinoj rođakinji princezi Alexandri. Dok je Kate bila na vrtnoj zabavi, njen suprug princ William bio je na drugom događaju u National Memorial Arboretumu.

Kate je kao glavnu zvijezdu svog outfita odabrala – boju. Kaput-haljina u koraljnoj nijansi ublažila je formalni kroj koji joj savršeno pristaje. U gornjem dijelu krojena kao sako dugih rukava, struk je istaknut pasicom u identičnoj boji, a suknja se širi i u elegantnim valovima doseže do ispod koljena. A – kroj podsjeća na modu pedesetih godina prošlog stoljeća.

Šešir poznat od ranije

Kreaciju potpisuje Emilia Wickstead britanska dizajnerica mlađe generacije. Vojvotkinja zna da uz ovakav komad ne treba previše dodataka. Šešir, koji je u ovakvim prilikama obavezan dio outfita, odabrala je u istoj koraljnoj boji. Elegantno pokrivalo za glavu ukrašeno je valovima istog materijala bez dodatnih ukrasa poput perja i perlica.

Isti šešir nosila je 2017. na vojnoj paradi Trooping the Colour. U rukama je imala jednostavnu bijelu pismo torbicu, a na nogama zagasito-koraljne salonke koje su savršeno zaokružile ovu proljetnu modnu priču.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti