Meghan Markle u Teksasu odala počast žrtvama pucnjave

Piše: I.J.

Meghan Markle posjetila je u četvrtak Uvalde u Teksasu kako bi odala počast žrtvama pucnjave u osnovnoj školi, u kojoj je život izgubilo 19 učenika i dvoje učitelja.

Meghan, koja živi u Kaliforniji sa suprugom princom Harryjem i njihovo dvoje djece, primijećena je kako polaže bijelo cvijeće s ljubičastom vrpcom na spomen-groblju ispred zgrade suda u Uvaldeu. Zatim je kleknula i pognula glavu ispred križa za 10-godišnju žrtvu Uziyahu Garciju.

Vojvotkinja od Sussexa prekrižila je ruke dok je hodala uokolo gledajući spomenike žrtvama. Bila je ležerno odjevena u traperice, tenisice i bejzbolsku kapu.

“Meghan je doputovala kao majka, kako bi osobno izrazila sućut i podršku zajednici koja proživljava nezamislivu tugu”, rekao je njezin glasnogovornik.

Harry i Meghan i ranije su dolazili na spomen-groblja

Ovo nije prvi put da je Meghan odlučila osobno odati počast žrtvama.

Godine 2019. Meghan i Harry sa svojim su sinom Archiejem i kćerkom Lilibet odali počast žrtvama terorističkog napada u Christchurchu na Novom Zelandu, gdje je poginulo 50 ljudi, a deseci su ranjeni nakon što je napadač otvorio vatru u dvije džamije.

Ostavili su cvijeće ispred New Zealand Housea u Londonu zajedno s porukom.

Meghan je napisala: “Naša najdublja sućut. Uz vas smo”, a Harry je svoje ime potpisao s “Arohanui”, što je maorski za “najbolje želje”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti