Meghan i Harry bili na ručku kod kraljice, konačno su je upoznali s malenom Lilibet

Piše: Azra

Kraljica Elizabeta II. navodno je konačno upoznala svoju praunuku Lilibet, kćerku princa Harryja i Meghan Markle. Ovu novost otkrio je kraljevski komentator Omid Scobie, koji je prijatelj s Meghan i Harryjem, u emisiji BBC Breakfast. Omida mnogi nazivaju i Meghaninim neslužbenim glasnogovornikom.

Kaže da su Meghan i Harry ručali s kraljicom i višim članovima kraljevske porodice iza zatvorenih vrata u sklopu proslave platinastog jubileja. Zatim su kraljici predstavili malenu Lilibet nakon završetka svečane parade.

– Mislim da ljudi očekuju neku vrstu velikog ekstravagantnog događaja, s kojeg ćemo vidjeti fotografije. No kako mi je rečeno, ne bismo ništa trebali očekivati. Ti trenuci s Lilibet vrlo su privatni između njih i kraljice i, naravno, znamo koliko se ona tome veselila, ispričao je Scobie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

– Sputavala ih je pandemija. Naravno, Harry je bio ovdje u teškim trenucima za porodicu pa je ovo bio prvi put. Znamo da se kraljica jučer vratila u dvorac Windsor, gdje su došli i Meghan i Harry koji ovih dana borave u Frogmore Cottageu. Dakle, to je bila prva prilika da kraljica upozna svoju imenjakinju, dodao je.

Meghan i Harry su svojoj kćeri dali ime po kraljičinom nadimku iz djetinjstva. Lilibet, inače, ove subote slavi prvi rođendan.

Podsjećamo, kraljica ovih dana ima slavlje povodom platinastog jubileja, odnosno 70 godina na vlasti.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti