Prije dolaska Meghan Markle i princa Harryja u London kraljica je imala samo jedan uslov

Piše: S.P.

96-godišnja kraljica Elizabeta II jasno je poručila Harryju i Meghan i prije negoli su stigli u kratki posjet Londonu, povodom njenog jubileja, da neće dopustiti da se fotografije susreta nje i malene Lilibet uopće naprave, kako oni ne bi došli ‘u napast’ objaviti ih.

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa planirali da njihov privatni fotograf snimi nekoliko fotografija tog trenutka, to se nije dogodilo i to iz jednostavnog razloga – jer je to bilo privatno druženje kraljice s praunukom koja je u Londonu proslavila i svoj 1. rođendan.

Kako tvrde dobro upućeni izvori iz palače, vrlo je vjerovatno da bi Harry i Meghan te fotografije podijelili s američkim tabloidima ili televizijskim kućama i to za pristojan honorar.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti