Ovo je urnebesno: Pogledajte reakciju princa Georgea na nestašluke mlađeg brata

Piše: Azra

Iako kao najstariji od djece princa Williama i Kate Middleton, koji se od rođenja priprema da jednog dana zasjedne na britanski tron i kao kralj naslijedi svog oca, princ George reagirao je baš poput svojih vršnjaka

Smijući se od srca i hvatajući se za glavu nakon što je njegov mlađi brat, princ Louis, na kraljičinom jubileju napravio još jednu u nizu nepodopština, nenaviknut na sve što se oko njega događa, princ George postao je viralni hit. Dok je četverogodišnji Louis sjedio tokom četvrtog dana trajanja jubileja u kraljevskoj loži, odmah pored majke, Kate Middleton, cijelo je vrijeme radio grimase i ludirao se.

Vidjeli smo ga tako kako se stisnute šake ‘prijeti’, plazi jezik, maše rukama po zraku, stavlja ruke preko majčinih usta, pokušavajući je ušutkati.

Sve to priuštio je maleni Louis svim gledateljima, a Georgeova reakcija na to bila je neprocijenjiva.

Naime, u jednom je trenutku Louis dignuo visoko ruke u zrak i gledateljima pokazao znak mira, na što je George reagirao prirodnom reakcijom, kao i svako dijete – smijući se i pokrivajući lice rukama kako se ne bi vidjelo da umire od smijeha.

I dok Louis još uvijek naučio sva silna kraljevska pravila o ponašanju u javnosti, George je većinu već dobro zapamtio, godinama prateći svoje roditelje na raznim događanjima.

(S.P.)

Pročitajte još