Princ William i Kate Middleton s djecom sele iz Londona: Evo gdje su pronašli svoju novu oazu mira

Piše: Azra

Kako su i najavljivali, vojvode od Cambridgea ovo se ljeto sele u novi dom sa svoje troje dječice – princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom

Britanski mediji pišu da je sve spremno za preseljenje kraljevske porodice iz Kensingtonske palače u novi dom izvan Londona. Princ William, njegova supruga Kate Middleton i troje dječice princ George, princeza Charlotte i najmlađi princ Louis preselit će u novu kuću u Windsoru.

Riječ je o četverosobnoj prostranoj kući s velikom okućnicom, točnije Adelaide Cottage u Berkshireu. Razlog selidbe je kako bi cijela porodica bila što bliže 96-godišnjoj kraljici Elizabeti II., koja je odlučila Buckinghamsku palaču za stalno zamijeniti svojim dvorcem Windsor.

Nekretnina iz 1831. renovirana je te se navodno nalazi nekoliko minuta hoda od kapele St. George te se cijelo imanje prostire na više od 2000 kvadrata.

– Kraljici treba više ljudi poput Williama oko sebe. Vrlo često je sama uz osoblje tako da će biti oduševljeni Williamom, Kate i svojom praunučadi koji će biti udaljeni tek deset minuta. Između ostalog, peteročlana porodica bila je ograničena oko vanjskih aktivnosti u Kensingtonu, tvrde dobro upućeni izvori.

Na jesen će osmogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte krenuti u novu lokalnu školu.

– Kate i William bili su jako željni skromnog doma te se jako vesele započeti svoj novi život u Windsoru. Adelaide Cottage odgovara im jer je kuća s četiri spavaće sobe, a više im ne treba jer nemaju stalno osoblje na raspolaganju, govore nadalje izvori.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti