Kate došla u besprijekornoj kombinaciji, pozornost ukrale njene ruke: Pridržava se istog beauty pravila kao i kraljica

Piše: Azra

Kada je u pitanju ljepota, Kate Middleton pridržava se istog pravila kao i kraljica Elizabeta II.

Dan Reda podvezice obilježava se svečanom proslavom u čast ovog viteškog reda, a ove godine protekla je bez kraljice Elizabete. Ipak, pažnju je privukla Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea koja se odlučila za jednobojni stajling.

Kate glasi za jednu od najbolje odjevenih dama na svijetu, a svoju laskavu titulu uvijek uspijeva opravdati. Ovom prilikom odjenula je efektan plavi kaput-haljinu, koji je upotpunila fascinatorom u istoj nijansi s potpisom brenda ‘Juliette Botterill’.

Supruga princa Williama se ovoga puta odlučila za monokromatski stajling pa su i salonke i torbica bili u istoj nijansi. Kate nikada ne razočara modnim izborom, ali i ovoga puta dosta pažnje su privukli njeni nokti. Naime, Kate poštuje pravila kraljevske porodice te ne dovodi u pitanja stare običaje koji su svojevremeno diktirali pravila koja se i danas poštuju.

Kate nikada nema nalakirane nokte, baš kao i kraljica Elizabeta II, koja nikada u javnosti nije viđena s lakom na noktima. Naime, ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno je koristiti lakove jarkih boja te mogu koristiti samo bezbojni lak.

Kate je i ovoga puta ispoštovala  tradiciju i pokazala je uredno odrezane i oblikovane, ali nenalakirane nokte.

Izvor: Story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti