Novi poraz princa Harryja: Tješila ga Meghan koja se u ovakvim hlačama ne bi smjela pojaviti pred njegovom porodicom

Piše: Azra

Nakon što su po prvi put s cijelom porodicom posjetili Veliku Britaniju povodom kraljicinog platinastog jubileja, princ Harry i Meghan Markle vratili su se u SAD.

Paparazzi nisu dugo čekali, pa su tako Harry i Meghan uhvaćeni na polo utakmici u Santa Barbari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! Magazine (@hellomag)

Harry je zaigrao sa svojim timom Los Padres, ali nisu imali baš sreće u igri i izgubili su utakmicu, a princ je utjehu potražio kod svoje supruge Meghan koja je navijala za njega.

Meghan mu je, sudeći po fotografijama, ponudila riječi utjehe, ali i zagrljaj.

Na utakmicu je Meghan došla u ležernom izdanju u kakvom se sigurno ne bi mogla pojaviti kao članica kraljevske porodice.

Nosila je vrlo kratke traper hlače u koje je ugurala traper košulju dugih rukava u svjetlijem tonu, a na nogama je imala sandale. Oči je sakrila iza sunčanih naočala, a kosu je odmaknula s lica.

Podsjećamo, Harry i Meghan su tokom svoje porodične posjete Velikoj Britaniji dobili samo 15 minuta službenog susreta s kraljicom. Buckinghamska palača tu informaciju je odbila komentirati, a ni Meghan i Harry se ne oglašavaju oko toga.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti