Dok je Đoković igrao finale Wimbledona, publika se zabavljala urnebesnim princem Georgeom na tribinama

Piše: Azra

Bio je to njegov prvi službeni Wimbledon, ali i prilika da uživo pogleda svog najdražeg tenisera, ujedno ovogodišnjeg pobjednika Novaka Đokovića.

Osmogodišnji princ George pridružio se u kraljevskoj loži roditeljima Kate Middleton i princu Williamu, no čini se nije se nadao da će se, gledajući meč, dosađivati.

Odjeven u elegantno tamnoplavo odijelo s kravatom, George je sjedio između roditelja, a onda je krenuo njegov urnebesni niz. Bilo je to smiješnih faca, potom red griženja noktiju, smijanja, ali i ispijanja pića, da bi na kraju malo prstom proučio ima li čega u nosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Naravno da su sve to zabilježili fotografi, a nastale fotografije u kratkom su se roku proširile širom svijeta te je zahvaljujući tome princ George još jednom postao viralni hit. Ovoga puta, za razliku od kraljičinog jubileja, na kojem se dosađivao njegov mlađi brat, princ Louis, nije bilo njihove sestre, princeze Charlotte, koja bi uvela red.

Nakon što je Đoković pobijedio u finalu članovi kraljevske porodice s njim su se susreli i na primanju organiziranom nakon meča, a tom je prilikom srbijanski tenisač princu Georgeu dao svoj pehar da ga razgleda, što je ovaj s oduševljenjem prihvatio, ali i otkrio da je on zapravo poprilično težak.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti