Ovo je tajno ime koje Kate Middleton koristi kada ne želi da je prepoznaju

Piše: Azra

Vojvotkinja od Cambridgea (40) ima osoblje u palači koje joj kupuje namirnice, ali povremeno se Kate voli iskrasti u kupovinu sama. Express je izvijestio da ona koristi specifično ime koje je osmišljeno tako da je trgovci ne prepoznaju kad je vani.

Sve je počelo kada vojvotkinja nije mogla platiti neki predmet – i morala ga je rezervirati pod tajnim imenom. Posramljena Kate morala je koristiti drugo ime kako bi prikrila grešku u kupovini jer je slučajno zaboravila torbicu. Bilo je to tokom prvih godina njenog braka s princem Williamom.

Ubrzo nakon njihovog vjenčanja 2011., vojvoda od Cambridgea bio je stacioniran u Angleseyu u Walesu, kao pilot za potragu i spašavanje u obližnjoj RAF Valley.

Kako bi bila bliže svom suprugu, Kate je unajmila seosku kuću u blizini i mještani su je često viđali kako navraća u obližnje trgovine.

No, tokom jednog odlaska u trgovinu doživjela je gaf kada je slučajno zaboravila svoju torbicu. Kate je pokušavala kupiti odijelo za vodu u trgovini za vodene sportove pod nazivom Funsport u blizini svoje kuće.

Kad je otišla do blagajne platiti, shvatila je da ne može platiti predmet. Vojvotkinja je spriječila da to putovanje bude uzalud tako što je trgovcu dala tajno ime. Kate je otišla do blagajne i pitala može li rezervirati ronilačko odijelo da ga preuzme kasnije.

Kada je trgovac pitao za njeno ime, vojvotkinja je odgovorila: ‘Gospođa Cambridge’.

Britanski kraljevski članovi također imaju tjelohranitelje zadužene za njihovu sigurnost. Stoga tjelohranitelji često koriste različita imena za opisivanje članova kraljevske obitelji kako bi ih zaštitili.

William i Kate nose kodna imena ‘Danny Collins’ i ‘Daphne Clark’, piše Daily Mail. U međuvremenu, princ Harry i Meghan Markle navodno su u šifriranoj komunikaciji poznati kao ‘David Stevens’ i ‘Davina Scott’.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti