Teška sedmica iza Georgea, Charlotte i Louisa: Kate i William donijeli važnu odluku

Piše: Azra

Očekuje se da će se princ i princeza od Walesa nakon smrti kraljice Elizabete II. preseliti u dvorac Windsor, ali će odgoditi preseljenje kako ne bi dodatno stresirali svoju djecu. Naime, devetogodišnji George, sedmogodišnja Charlotte i četverogodišnji Louis, prošle su se sedmice preselili u novu kuću, krenuli su u novu školu i ostali bez prabake.

Par je rekao dvorjanima da će svojoj djeci dati vremena da se prilagode školi prije nego što se opet moraju suočiti s selidbom, izvijestio je The Telegraph.

Izvor je za novine rekao: ‘‘Već su razgovarali o tome, ali budući da se porodična dinamika mijenja, ne žele uzokovati stres svojoj djeci u ovim trenucima. Trenutno su jako sretni i idućih desetak godina svi njihovi potezi bit će diktirani onim što je ispravno za djecu.”

Walesovi su se prošle sedmice uselili u svoj novi dom Adelaide Cottage, na imanju Windsor. Porodica je prije bila smještena u Kensingtonskoj palači.

William i Kate željeli su živjeti na selu daleko od svoje službene rezidencije u Londonu, kako bi svojoj djeci dali više slobode.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti