Kralj Charles i Camilla imaju sina kojeg kriju?

Piše: Azra

Više od dvije godine Simon Dorante-Day privlači pažnju štampe jer tvrdi da je dijete ljubavi sadašnjeg kralja Charlesa III i Camille.

Čovjek je rekao da je tužan što je saznao za smrt svoje “bake” kraljice Elizabete II i da je šokantno što je William imenovan princom od Velsa, a ne on, koji bi trebalo da bude pravi nasljednik.

– Teško je ne shvatiti to što je Charles imenovao Williama princa od Velsa samo kao šamar – rekao je on za News7.

– Ne želim tako da se osjećam, ali tako je. Samo mislim, najmanje što Charles može da uradi jeste da mi da odgovor – prizna me. On daje Williamu takvu titulu, pa gdje je moj odgovor? Gdje je moj DNK test? Ako mi nisi otac, onda dokaži da nisi – kaže Simon.

Dorante-Day je uzvratio onima koji tvrde da on ove optužbe iznosi samo radi lične finansijske koristi i otkrio da nije tako nego želi pravdu.

Izvor: alo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti