Reporter rekao Charlesu da ga je čekao 15 sati ispred palače, kraljev odgovor je hit

Piše: S.P.

Na TikToku se dijeli snimka nastala ispred Buckinghamske palače tokom dolaska hiljade ljudi kako bi odali počast preminuloj kraljici Elizabeti.

Na snimci se čuje glas jednog od reportera koji je rekao kralju Charlesu III. da ga je čekao 15 sati da dođe ispred palače.

“Oh, niste trebali”, odgovorio mu je Charles i nasmijao se. Njegov odgovor ubrzo je postao hit na društvenim mrežama. Snimka je pregledana gotovo dva miliona puta te je izazvala brojne reakcije.

@kateandcambridges The answer of King Charles to this reporter of Wales On Line…. source: @johmrjones #Kingcharles #kingcharlesiii #charlesofengland #kingofengland #queencamilla #queenconsort #britishroyals #windsorfamily #Buckinghampalace #royals #royalnews #englishroyals ♬ sonido original – kateprincessofwales

“Njegov smisao za humor je nevjerovatan”, “Nije ga moglo biti manje briga”, “Mogao je barem reći da mu je žao i da cijeni što je toliko čekao”, “Ma on se samo šalio”, “Trebao mu je zahvaliti”, “Bit će jako duhovit kralj”, neki su od komentara.

Pročitajte još