Rania na sprovod kraljice Elizabete stigla u haljini omiljene dizajnerice Kate Middleton

Piše: S.P.
Sprovodu kraljice Elizabete II nazoči i jordanski kraljevski par koji se u Veliku Britaniju zaputio nakon kratke posjete Francuskoj

Uoči sprovoda kraljice Elizabete, kralj Charles III ove nedjelje organizirao je prijem za šefove država i službene goste iz inozemstva u Buckinghamskoj palači na koji je u društvu kralja Abdulaha II stigla jordanska kraljica Rania.

Jedna od najljepših i po mnogima najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, poput brojnih dama, svečanom prijemu u Buckinghamskoj palači nazočila je u cnom od glave do pete, pridržavajući se propisanog kodeksa odijevanja.

Odabir jordanske kraljice činio je elegantan model haljine s potpisom britanske dizajnerice Alessandre Rich, a odlukom o njenom nošenju kraljica Rania suptilno je odala počast domaćinima.

Profinjene kreacije Alessandre Rich, koje odlikuju pomalo retro krojevi i decentni uzorci poput točkica, imaju odanu sljedbu među poznatim zaljubljenicama u modu među kojima je i britanska miljenica i nova princeza od Walesa, Kate Middleton.

Spomenutu haljinu, s gornjim dijelom koji dizajnom podsjeća na smoking, lijepa kraljica nadopunila je crnim salonkama u špic uz torbicu clutch s presijavajućom kopčom koju, poput cipela, potpisuje proslavljeni dizajner Manolo Blahnik.

Uoči sprovoda kraljice Elizabete II, Rania je dala televizijski intervju u kojem se osvrnula na vladavinu kraljice Elizabete II. Za tu je prigodu odabrala dvodijelni komplet sastavljen od jednostavnih hlača do gležnja i prekrasnog sakoa na dvostruko kopčanje s prednjim džepovima i originalnom asimetričnom draperijom na prsima s potpisom brenda Rasario. Ovaj look nadopunila je stiletto salonkama Jennifer Chamandi s detaljem kaišića.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti