Charlene od Monaka na sahrani kraljice hipnotisala pola Londona

Piše: S.P.

Najtužnija evropska princeza izgleda kao žena koja je ostavila sve probleme iza sebe i spremna je za nove izazove.

Pripadnici kraljevskih porodica iz cijelog svijeta jučer su bili gosti Velike Britanije, povodom državne sahrane kraljice Elizabete II.

Bio je ovo jedan od najvećih međunarodnih događaja u historiji ove zemlje, a svakako je najveća akcija u historiji britanske policije. Protokol za sahranu kraljice pripreman je decenijama i bio je “milimetarski precizan”, a ceremoniji je prisustvovalo oko pet stotina šefova država ili vlada i najviših međunarodnih funkcionera, koji su se našli među dvije hiljade privilegovanih zvanica.

S obzirom na to koliko su elitne zvanice, oči cijelog svijeta jučer su uprte u Westminstersku opatiju, u kojoj smo vidjeli veliki broj princeza i kraljica iz svih krajeva planete, a među najzapaženijima bila je princeza Charlene od Monaka, koja je stigla držeći pod ruku svog supruga princa Alberta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hshprincealbertii

Lijepa princeza, koja je ostavila iza sebe težak period, tokom kog se borila s infekcijom uha, grla i nosa zbog koje je operisana više puta, a potom i s mentalnim problemima, izgledala je besprekorno i vrlo sofisticirano.

Izvor: glossy.espreso.co.rs

(S.P.)

Pročitajte još