Kate Middleton se smijala na kraljicinoj sahrani, nastao bi haos da je to Meghan napravila

Piše: S.P.

Kate Middleton prozvali su na Twitteru jer se blago nasmijala na kraljičinom sprovodu te su usporedili tu situaciju s njenom zaovom Meghan Markle. Smeta im što Meghan niko ne bi oprostio da je tako nešto napravila tokom sahrane.

“Samo zamislite sramotu i haos da se Meghan Markle pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se nasmijati”, jedan je od komentara na Twitteru.

Dok su jedni napadali, drugi su pak branili Kate.

“I što ako se nasmijala? Primijetio sam mnoge kako su se lagano nasmiješili da se utješe. Ne vidim problem, to je dozvoljeno”, pisali su drugi.

Naime, Meghan Markle, supruga princa Harryja, viđena je kako briše suzu tokom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji u ponedjeljak, a trag njezinih suza jasno joj se vidi na obrazu. Fotografije tog trenutka i dalje se šire društvenim mrežama i različitim medijima.

Mnogi su sigurni da je vojvotkinja od Sussexa odglumila suze na pogrebu kraljice Elizabete. Pogotovo nakon što se pojavio video star nekoliko godina u kojemu se ona hvali kako se može rasplakati kad želi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti