Laskava haljina fantastično pristaje jednoj od najelegantnijih kraljica

Piše: S.P.

Kraljica Letizia, španjolska kraljica koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, svoj je nepogrješiv osjećaj za stil pokazala u još jednom besprijekornom izdanju u kojem se pojavila na događaju koji su organizirali Unicef i Svjetska zdravstvena organizacija u New Yorku

Kraljica Letizia se nakon sprovoda kraljice Elizabete II u Londonu uputila u New York te je nazočila događaju u organizaciji Unicefa u New Yorku.

Kraljica Letizia dobro je poznata po svojim elegantnim stajlinzima, pomno osmišljenima, pa se ovoga puta odlučila za upečatljivu nijansu narandžasto-crvene koja joj je naglasila boju kose i put.

Haljina bez rukava koja prati figuru istaknula je vitku liniju 50-godišnje bivše novinarke, a riječ je o kreaciji s potpisom Narcisa Rodrígueza za španjolski brend Zara, koji obožavaju fashionistice širom svijeta.

Divna haljina od mješavine vune s potpisom proslavljenog dizajnera već je razgrabljena, a lijepa brineta kombinirala ju je s crnim sakoom i stiletticama.

Asimetričan izrez i nabori daju joj posebnost, a bezvremenski kroj i midi duljina čine je idealnom kako za poslovne, tako i večernje prigode.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti