Nećakinje princeze Diane zablistale na crvenom tepihu u Milanu

Piše: Azra

 

Nećakinje nikad prežaljene princeze Diane pojavile su se na reviji dizajnerske kuće „Delcore“ i sve oduševile svojim odjevnik kombinacijama.

Atmosferu sa modne piste na Mialno Fashion Weeku podijelile su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Bliznakinje Amelia i Eliza Spencer objavile su fotografije na Instagramu, a većina njihovih pratilaca bila je oduševljena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Spencer (@elizavspencer)

I dok se jedna sestra odlučila za elegantnu braon haljinu sa srebrnim kaišem, druga je, pak, crvenim tepihom prošetala u oversize odelu.

Njihove odevne kombinacije su bile potpuno različite, ali svaka je zadivila prisutne u svom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Spencer (@elizavspencer)

Lijepe sestre blizanke imaju 29 godina i nisu nepoznate u elitnim društvenim krugovima. Atraktivne plavuše su kćerke Charlesa Spencera, brata princeze Diane.

Dugo su živjele na drugom kraju svijeta, u dalekom Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Redovno posjećuju Sedmice mode i postale su nove zvijezde društvene scene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti