Meghan Markle je od svog prvog supruga navodno tražila da potpiše „trudnički ugovor“, evo šta je obuhvatao

Piše: Azra

Foto: Instagram/@promiflash, Pinterest

Meghan Markle čitavom svijetu postala je poznata i dospjela u centar pažnje svih medija nakon što je uplovila u vezu sa britanskim princem Harrijem, za kog se i udala 2018. godine. Njihovo vjenčanje milioni ljudi su pomno pratili u prenosu uživo, a Meghan je tada postala zanimljiva i tabloidima koji su se trudili da saznaju što više o njenom životu.

Kako se pisalo, glavni razlog njihovog razvoda bila je udaljenost, budući da je Meghan snimala seriju „Suits“ u Torontu, dok je Trevor radio u Los Angelesu. Zvanično su se razveli 2013. godine, a pričalo se da su problemi među njima nastupili još prije nego što su se vjenčali.

Naime, Engelson je u jednoj emisiji sve vrijeme pio iz pljoske, što je njegovu dragu veoma razbijesnilo, te mu je sve vrijeme slala poruke da „spusti pljosku“ i da djeluje „vrlo neprofesionalno“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Ipak, još jedna nesvakidašnja stvar vezana za njihov brak privlačila je pažnju mnogih medija.

Kako je prenio Daily Mail, Meghan Markle je od svog prvog supruga tražila da potpiše takozvani „trudnički ugovor“ koji se odnosio na to šta će on sve morati da plati kada ona ostane u drugom stanju. Tako je Trevor, navodno, morao da se obaveže na to da će plaćati privatnog trenera, nutricioniste i dadilje, kako bi njegova supruga nakon trudnoće brzo mogla da vrati svoju liniju i što prije se vrati poslu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti