Bivši zaposlenik Buckinghamske palače: Kate Middleton nije kao ostali članovi kraljevske porodice, a evo i zašto

Piše: Azra
Bivši zaposlenik kralja Charlesa otkrio je kako je oduvijek htio raditi za kraljevsku porodicu, a poseban utisak na njega je ostavila mlada Kate Middleton. Kaže kako je bila nasmijana i prijateljski nastrojena te se družila s osobljem

INSTAGRAM: @_kate_middleton_royal

Bivši zaposlenik kraljevske porodice, Grant Harrold, radio je za kralja Charlesa III sedam godina te je u tom peridou upoznao više članova kraljevske porodice. Poseban dojam na njega ostavila je Kate Middleton za koju priznaje da nije poput ostatka porodice.

– Ono što mi se svidjelo je to što je Kate, budući da je djevojka i očito nije član porodice, bila sa mnom i ostalim osobljem i bila je tako pristojna, prijateljski nastrojena i zabavna te se šalila, komentirao je Harrold.

Svidjelo mu se njeno ponašanje prema osoblju dvora, ali osvrnuo se i na odnos s Williamom. Svjedočio je raznim privatnim porodičnim trenucima, a bio je i dijelom dvora kad su William i Kate tek započinjali ljubavnu vezu.

Harrold je bio dio kraljevskog kućanstva kada su William i Kate bili mladi par, koji se upravo vratio sa Univerziteta St. Andrews. Par je tada imao tek 19 godina. U tom periodu bili su kao i svaki drugi par, ali posebno ga se dojmio odnos Kate Middleton prema osoblju te njena pristojnost i prijateljski duh.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti