Kraljica Letizia zablistala u jednoj od najljepših haljina iz svog ormara

Piše: Azra

Mnogima bi španska kraljica Letizia mogla dati pokoji modni savjet. Sloveći za jednu od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske porodice, a tu laskavu titulu iznova potvrđuje svojim besprijekornim stajlinzima koji zrače elegancijom. Sada je za vrijeme službene posjete Njemačkoj, gdje je otputovala u pratnji svog supruga, kralja Felipea IV, pokazala jednu od najuspješnijih kreacija Caroline Herrere ukrašene zanimljivim detaljima te u kombinaciji s odgovarajućim salonkama španjolskog brenda Magrit Shoes. Inače, spomenuta haljina predstavljena je u kolekciji jesen/zima 2013./2014. i dokaz je da dobar dizjan nema rok trajanja.

INSTAGRAM: @coutureandroyals

U sklopu službene posjete Njemačkoj španski kralj i kraljica stigli su u palaču Bellevue u Berlinu na službenu ceremoniju dočeka gdje ih je dočekao njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier i njegova supruga Elke Büdenbender. Tom prilikom Letizia je pokazala sjajan stajling, ne samo inspirativan, već, kako ga laskavo španski mediji nazivaju, jednim od najuspješnijih.

Letizia, koju nazivaju u neokrunjenom kraljicom stila, ovog puta nadmašila je samu sebe. Haljina midi kroja, izreza na dekolteu u obliku suze, francuskih rukava te laskavo nabranog struka te elegantim volanima na rubu bez sumnje je postala jedan od njenih najboljih izdanja do sada i jedan od najlaskavijih kreacija koju je odjenula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti