Jedan dan, dvije haljine i Hrvatska u transu: Kraljica Letizija oduševila Zagreb

Piše: Azra

INSTAGRAM: @royalss.europe

Kralj Filip i kraljica Letizija se trenutno nalaze u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj koja će trajati dva dana.

Kralja i kraljicu su dočekali predsjednik Republike Hrvatske Goran Milanović i prva dama Sanja Musić Milovanović, te su priredili svečanu ceremoniju u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli European Royal fan 👑🤍 (@royalss.europe)

Kraljica Letizija je za doček odabrala istu haljinu koju je nosila na komemoriciji princa Filipa, vojvode od Edinburga, koji je preminuo prošle godine. Obukla je tamnozelenu haljinu dugih rukava koje je upotpunila elegantnim cipelama.

Kraljica se kasnije tog dana za večeru odlučila također za jednu već provjerenu kombinaciju, koju je nosila ranije ove godine u Barseloni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli European Royal fan 👑🤍 (@royalss.europe)

Ona je za ovu priliku odabrala teget haljinu, a riječ je o modelu nazvanom Luna Diamante.  Midi haljina vrlo neobičnog kroja sa asimetričnim i labavim gornjim dijelom koja i otkriva jedno ramena djelo je brenda Boüret.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti