Unuk Grace Kelly sa suprugom čeka dijete, sretnu vijest objavili na presladak način

Piše: Azra

Monegaška kneževska porodica proširuje se za jednog člana. Louis Ducruet, sin princeze Stephanie i unuk Grace Kelly, i njegova supruga Marie Chevallier čekaju svoje prvo dijete.

Vijest o prinovi objavili na Instagramu

Sretnu vijest supružnici su objavili na svojim Instagram profilima na presladak način. Pozirali su sa svojim psom na kojega su stavili maramu s natpisom: “Uskoro postajem stariji brat”.

“Avantura uskoro počinje”, napisali su u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Ducruet (@louisducruet)

Ljubav na prvi pogled

Louis i Marie zaljubili su se na fakultetu nakon što su se 2011. godine upoznali u noćnom klubu u Cannesu. Kroz razgovor su shvatili da idu na isti fakultet te kažu da su se zaljubili na prvi pogled. Vjenčali su se u julu 2019. godine te su imali crkveno vjenčanje u katedrali u kojoj su se 1965. godine vjenčali Louisovi baka i djed – Grace Kelly i princ Rainier II.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti