Kraljica Letizia: Kombinacija kod koje je teško odlučiti jesu li bolje štikle ili haljina

Piše: Azra

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svom modnom stilu i odvažnim odjevnim kombinacijama.

Tako je nedavno za posjet bolnici u Barceloni obukla crvene kožne hlače, dok je u oktobru za otvorenje nove sezone u kraljevskom pozorištu u Madridu obukla haljinu golih leđa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MIPHAI (@miphaicollection)

Međutim, često kraljica voli pokazati i svoju nježniju stranu pa bira ženstvene odjevne kombinacije. To je uradila i prošle sedmice kada je sa suprugom sudjelovala na dodjeli nagrada “Rei Jaume” u Valenciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Casa Real de España (@casarealdeespana)

Radi se o nagradi koja se dodjeljuje svake godine za postignuća u raznim područjima, od ekonomije do medicine.

Kraljica je na dodjelu stigla u bijeloj haljini s crnim tačkicama modne kuće Emporio Armani. Lepršava midi haljina ima duge rukave s volanima na rubovima, a Letizia je struk dodatno istaknula debljim crnim kaišom španjolskog brenda Mohel. Donji dio kreacije čini plisirana suknja A-kroja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Woman Madame Figaro (@woman_es)

Uz haljinu kraljica je nosila crne štikle s otvorenom petom modne kuće Carolina Herrera koje su se savršeno uklopile u ženstvenu kombinaciju kod koje je teško donijeti odluku koji je komad bolji.

Izdanje su dodatno ženstvenim učinile viseće naušnice s biserom.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti