Pred njom je velik zadatak: Kate Middleton traži pomoć svojih sugrađana

Piše: Azra

INSTAGRAM: @katemiddletonprincessofwales

Buduća britanska kraljica Kate Middleton ozbiljno je shvatila svoju zadaću domaćice božićnog koncerta u Westminsterskoj palači, koji će se ove godine održati u četvrtak 15. decembra. Princeza od Walesa je otkrila svoju želju da završnu pjesmu nadolazećeg događanja Together at Christmas odaberu Britanci putem glasovanja.

-Pomozite nam da odlučimo koja će božićna pjesma zatvoriti Together at Christmas, poručila je Kate sa služenog twitter računa Prince and Princess of Wales. Oni koji žele sudjelovati u izboru, mogu glasati i putem te društvene mreže, a Middleton je suzila izbor na tri tradicionalna božićna napjeva: ‘Hark! The Herald’, J’oy To The World’ i trenutno vodeći  ‘O Come, All Ye Faithful’.

Službenu anketu provodi popularna emisija Good Morning Britain.

-Princeza od Walesa bi htjela da joj pomognete u odabiru završne božićne pjesme u ovogodišnjoj ‘Together at Christmas’ svečanosti u Westminsterskoj palači, koja će se prenositi na ITV- u na Badnjak, pozvali su gledatelje da sudjeluju u odabiru.

Ovogodišnji koncert također će odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II, koja je preminula u septembru ove godine. Svečanost će pokazati sve vrijednosti koje je najdugovječnija britanska vladarica utjelovila tokom svoje vladavine, a to su – empatija, suosjećanje i podrška drugima.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti