Predivan prizor: Pojavila se neviđena fotografija s vjenčanja princa Williama i Kate

Piše: Azra

William i Kate na meti su medija pogotovo nakon smrti kraljice Elizabete druge, gdje je kraljevski par dobio novi status. Na društvenim mrežama često možemp vidjeti njihove fotografije sa brojnih događaja. Ovaj put pojavila se neviđena fotografija sa njihovog vjenčanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Jedan obožavatelj podijelio je crno-bijelu fotografiju princa Williama i Kate s njihova vjenčanja, netom nakon drugog snimljenog dokumentarca princa Harryja i Meghan.

Na crno-bijeloj fotografiji iz 2011. godine može se vidjeti kako William i Kate poziraju nasmiješeni, držeći se za ruke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Instablog (@royalinstablog)

-Nikada prije viđena fotografija princa i princeze od Walesa na dan njihova vjenčanja. Podijelili su ovu sliku u svojoj božićnoj čestitki 2011., stoji u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti