Princ Harry i Meghan Markle otkrili kako su se upoznali

Piše: Azra

Meghan Markle i princ Harry progovorili su o tome kako su se upoznali te su prvi put ispričali kako ih je spojio Instagram.

U prvoj epizodi Netflixove dokumentarne serije Harry & Meghan, Harry je rekao da ih je spojio profil zajedničkog prijatelja na kojem je vidio snimku Meghan sa psećim filterom u ljeto 2016.

Pinterest: brides.com

– Meghan i ja smo se upoznali preko Instagrama. Pregledao sam svoj feed, a netko tko je bio prijatelj imao je video njih dvoje, bilo je kao Snapchat, rekao je Harry.

– Cijela ta stvar, pseće uši. To je ono što je vidio od mene, rekla je Meghan, a na ekranu se pojavila fotografija vojvotkinje sa psećim filterom.

– To je bila prva stvar, pomislio sam: Ko je to?, rekao je Harry.

Prvi put da je par podijelio da je Instagram odigrao ulogu u njihovom prvom susretu

Meghan je rekla da joj je zajednički prijatelj na kraju poslao e-mail kako bi je obavijestio da je “Prince Haz” pitao za nju, na što je ona upitala ko je on i može li pogledati njegov Instagram feed.

– Pitala sam mogu li vidjeti njegov feed. U tome je stvar, kad ljudi kažu: ‘Jesi li ga guglao?’ Ne, ali to je tvoja domaća zadaća. Da vidim o čemu govore u svom feedu. Ne što netko drugi kaže o njima, nego što iznose o sebi, rekla je Meghan.

Kraljevski novinari Omid Scobie i Carolyn Durand su u svojoj knjizi Finding Freedom iz 2020. napisali da je Harry imao privatni Instagram profil koji je Meghan počela pratiti nedugo nakon što su se upoznali, prenosi Town & Country.

Ovo je prvi put da je par podijelio kako je Instagram odigrao ulogu u njihovom prvom susretu. Govoreći u intervjuu za njihove zaruke za BBC News 2017. Harry je rekao da ih je “upoznao zajednički prijatelj”, kojeg nije imenovao zbog privatnosti.

Par je u dokumentarnoj seriji progovorio i o svom prvom spoju u Soho Houseu u Londonu. Meghan je rekla da je zato što je Harry kasnio isprva pretpostavila da je on “jedan od tipova s ​​tolikim egom da bi svaka cura sjedila i čekala ga pola sata”. Ali kad je Harry prošao kroz vrata, shvatila je da to nije tako. Rekla je da mu je “istinski bilo neugodno” zbog kašnjenja.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti