Ovako izgleda idila u Monacu: Princeza Charlene i princ Albert s blizancima pozirali za božićnu čestitku

Piše: S.P.

I monegaška porodica napokon je objavila božićnu čestitku i time najavila početak najljepših dana koji su pred nama. Uprkos svim problemima koji su ih proteklih mjeseci zadesili, princeza Charlene i princ Albert pomno su se dotjerali, baš kao i njihovi blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, stali pred okićenu božićnu jelku i pozirali službenom fotografu Ericu Mathonu.

Fotografija je snimljena unutar palače Salle des Gardes, pored kamina, na istom mjestu gdje je desetljećima ranije princ Albert snimio sličnu božićnu čestitku sa svojim roditeljima, princom Rainierom i princezom Grace Kelly te sestrama, princezama Caroline i Stephanie.

Pažnju je ponovno ukrala princeza Gabriella sa svojim poziranjem, kojim je još jednom pokazala ko je zvijezda porodice, uprkos tome što će tron naslijediti njen mlađi brat blizanac, Jacques.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti