Kate Middleton i princ William otkrili skriveni talent najstarijeg sina

Piše: Azra

Da ‘u svojim redovima’ imaju pravog malog slikara, do sada su tajili, no posljednja slika koju je naslikao, jelen i ptičica u snijegu, nešto je toliko genijalno da su princ i princeza od Walesa to objavili na službenim profilima na društvenim mrežama.

Povodom Božića, princ i princeza od Walesa svojim su obožavateljima uputili čestitke i na društvenim mrežama, objavivši prigodni crtež na kojem su jelen i dvije ptičice u snježnoj idili. I vjerovatno to nikome ne bi zapelo za oko, da u opisu fotografije, uz riječi ‘Sretan Božić’, ne stoji kako je to nacrtao njihov najstariji sin – devetogodišnji princ George.

Da ima skriveni talent i da toliko dobro crta, članovi njegove porodice do sada su krili od javnosti, no sada su ipak objavili njegovo djelo koje je u kratkom roku oduševilo mnoštvo. No, nije princ George jedini talentirani za slikanje. U britanskoj kraljevskoj obitelji to je čini se nasljedno, a ‘preskočilo’ je jedino princa Williama. Tako je pokojni princ Philip rado slikao i crtao, baš kao i njegov sin, a Georgeov djed, kralj Charles.

Upravo je 74-godišnji britanski kralj nadaleko poznat po svojim djelima u tehnici vodenih boja, a vječita su mu inspiracija kraljevske rezidencije – dvorac Balmoral u Škotskoj, kao i njegov omiljeni Highgrove u Gloucestershireu.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti