Tvrdila da nije znala ništa o njima kada je upoznala Harryja: Otkriveno šta je Meghan pisala o kraljevskoj porodici

Piše: Azra

Instagram @meghan.markle.official

Meghan Markle dugo je tvrdila da nije znala baš ništa o kraljevskoj porodici prije nego što je započela romansu s princem Harryjem. Britanska javnost i mediji baš joj i ne vjeruju pa su ponovno prokopali njen ugašeni blog The Tig i pronašli što je pisala o Harryjevoj porodici  prije nego ih je upoznala.

Dvije godine prije njihovog susreta Meghan je pisala o Kate Middleton, što opovrgava njene tvrdnje da nije znala ništa o njima. Naime, tada je Meghan pisala da bi ona bila “kraljevski buntovnik”, a ne Pepeljuga te se raspisala na temu pompe i beskrajne razgovore o vjenčanju Kate i Williama. Štaviše, Meghan je imala čvrste stavove o monarhiji.

-Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko vjenčanje i beskrajne razgovore o princezi Kate, napisala je. Daily Mail piše da ta objava na blogu opovrgava njene tvrdnje da nije razmišljala o udaji za princa.

-Definitivno nas nije guglala, napisao je Harry u svojim memoarima Spare.

Čini se da je bivša glumica uvjerila supruga u to da nije znala puno o njegovoj porodici i njemu prije njihovog prvog spoja. Harry ističe da je Meghan i na susret s njegovom porodicom otišla skroz nespremna. Tako je čak navodno mislila da je princ Andrew kraljičin pomoćnik jer je nosio njenu torbicu.

-Mislim, to je bilo nadrealno. Nije se dogodio neki veliki trenutak u kojem je rečeno: ‘Sada ćeš upoznati moju baku‘. Nisam znala da ću je upoznati do nekoliko minuta prije samog susreta. Bili smo u automobilu na putu do Royal Lodgea za ručak kad mi je Harry rekao da će doći i njegova baka nakon mise. Sjećam se da me pitao znam li se nakloniti, a ja sam mislila da se šali, ispričala je  Meghan.

-Kako to objasniti ljudima? Kako objasniti da se mora klanjati baki? Kako objasniti klanjanje, pogotovo Amerikanki? Bilo je čudno, dodao je Harry.

Oprah je rekla da nije guglala Harryja prije prvog spoja.

-Ušla sam u to naivno. Nisam istraživala što znači ulazak u porodicu. Nikad nisam guglala svog muža, rekla je i dodala da ju je Sarah Ferguson učila kako se nakloniti kraljici. S druge strane, priznala je da je poznavala njegovu sestričnu Eugenie.

Njene tvrdnje da nije znala ništa o Harryju demantirala je njena najbolja prijateljica iz djetinjstva. Ninaki Priddy, koja joj je bila djeveruša na vjenčanju s Trevorom Engelsonom, rekla je da je Meghan bila opsjednuta kraljevskom porodicom te da je htjela biti “Diana 2.0.”. Dokaz tome britanski mediji vide u fotografiji na kojoj 15-godišnja Meghan sjedi ispred Buckinghamske palače 1996. godine.

-Imala je jednu od knjiga princeze Diane na svojoj polici, a čak i kad je bila s Trevorom rekla mi je da želi otići i ostati u Londonu barem mjesec dana. Ne sjećam se tačnog vremena, ali bila je udata za Trevora i glumila u ‘Suits‘. Nisam bila šokirana kad sam čula za princa Harryja. Znam da je voljela ‘Princezine dnevnike‘ i da je bila opsjednuta pričom pučanke koja postaje dio kraljevske porodice, ispričala je bivša prijateljica.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još