Otkriveno kako je Karleuša stvarno izgledala na vakcinaciji

Piše: I.J.

Popularna srbijanska zvijezda Jelena Karleuša, vakcinisala se i pozvala sve građane na vakcinaciju, a svojim primjerom je pokazala, kako je navela, društvenu odgovornost.

Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom.

-Upravo sam dobila vakcinu, osjećam se odlično. Nisam osjetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, djeci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer – rekla je Jelena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Profil na Instagramu „Poznati pod lupom“ objavio je fotografiju kako je Jelena zaista izgledala na vakcinaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Poznati pod lupom 🔎🔎 (@poznati_pod_lupom)

-Jelena Karleuša na vakcinaciji (slika iz medija vs. Instagram slika), napisali su u opisu.

Karleuša se, naravno, ne obazire za negativne komentare i prozivke na račun njenog fizičkog izgleda pa tako nije reagirala ni na ovu objavu. Umjesto toga ona nastavlja na svom profilu dijeliti slike na kakve smo već navikli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti