Isplivala fotografija Jelene Karleuše kao djevojčice

Piše: S.P.

Popularna pjevačica Jelena Karleuša ima 44. rođendan, a svojim izgledom plijeni gdje god da se pojavi. Njena fotografija iz djetinjstva koja se pojavila na drštvenim mrežama oduševila je mnoge pratitelje.

Nekada djevojčica sa smeđom kosom, šiškama i krupnim smeđim očima, a danas zgodna žena koja izgledom gotovo podsjeća na barbiku. Duga plava kosa, duge noge i vitak struk je nešto čime plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a uz to još i elegantna i provokativna odjevna kombinacija, po kojoj je poznata su svi epiteti koji idu uz ovo plavu barbiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA QUOTES (@jelenakarleusaquotes)

Karijeru je započela davne 1995. godine, a svojim izgledom i specifičnim načinom odijevanja već tada je postavila standarde mnogim kolegicama. Ali, pjevačica se izdvojila od drugih i po britkom jeziku te kritikama koje se nije bojala uputili bilo kome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena s fudbalerom Duškom Tošićem, s kojim je trenutno u toku brakorazvodna parnica, ima dvije nasljednice, Atinu i Niku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti