Ovako danas izgleda kćerka Toma Cruisea i Nicole Kidman koja je izgleda prešla na tatinu “mračnu” stranu

Piše: S.P.

Tom Cruise i Nicole Kidman su za vrijeme braka usvojili dvoje djece, Isabellu i Connora, koji žive daleko od svjetla reflektora.

Nicole Kidman i Toma Cruisea mnogi su nazivali ‘it’ parom Hollywooda, a iako već više od 20 godina nisu zajedno, o njihovom se odnosu i dan danas piše.

U braku su bili od kraja 1990. do 2001. godine, a zajedno su posvojili 29-godišnju Isabellu Jane i 27-godišnjeg Connora. Mnogo se šuškalo o Nicolinom odnosu s djecom, pogotovo zbog njihove uključenosti u scijentologiju zajedno s ocem Tomom, a bilo je govora o tome da uopće ne razgovaraju.

– Majčinstvo je putovanje. Na njemu će biti nevjerovatnih uspona i padova. Ono što dijete treba je ljubav, rekla je u jednom intervjuu 2019. godine. Oni su odabrali scijentologiju. Naš je posao roditelja da im uvijek pružimo neizmjernu ljubav, dodala je.

Iako o svojoj majci nikada nisu javno govorili, Isabella i Connor sve su više postali prisutni na društvenim mrežama. Connor trenutno živi na Floridi gdje je prošle godine predstavio vlastiti kulinarski biznis, a i poznat je kao uspješan ribič. Bella je od 2015. godine u braku s Maxom Parkerom s kojim živi u Londonu, a kako je i Nicole jednom rekla, tamo se najviše osjeća kao kod kuće.

– Znate, ona se više osjeća kao Britanka. Živjeli smo tamo za vrijeme snimanja ‘Eyes Wide Shut’, ‘Mission Impossible’ i ‘The Portrait of a Lady’. Oboje imaju britanski naglasak otkad su bili maleni, rekla je Nicole jednom za Vanity Fair. Ipak, zanimljivo je da ni Tom i Nicole nisu bili gosti njenog vjenčanja, iako je navodno poznati glumac platio sve.

Bez obzira na to što ni Connor ni Bella s majkom nisu godinama uslikani u javnosti, Bella ‘lajka’ Nicoline objave na Instagramu, što bi značilo da su u nekakvoj vrsti komunikacije. Kada su je 2016. godine pitali razgovara li s roditeljima, odgovorila je: ‘Naravno da razgovaramo, to su mi roditelji’.

I ona i Connor odabrali su potpuno drugačiji put od onoga kojim kroče njihovi roditelji, daleko od svjetla reflektora. Tako Bellu na Instagramu prati nešto manje od 40 hiljada ljudi, a s njima najčešće dijeli svoje crteže. Ipak, s vremena na vrijeme počasti ih i svojim ‘selfiejima’, a to je učinila i sada prije nekoliko dana.

‘U dugama’, opis je fotografije koju je objavila pozirajući u hodniku osvijetljenog u duginim bojama. Kao i njen, tako i Connorov Instagram profil odiše normalnošću, a teško je uopće povezati činjenicu da su njih dvoje zaista djeca nekadašnjeg velikog glumačkog dvojca.

Inače, Tom i Nicole svoju su ljubav završili na ne toliko bajan način. Slavni glumac zatražio je rastavu od Nicole što je i njoj bilo iznenađenje, a čini se je ona bila ta koja je ostala slomljenog srca.

Naime, molila je Toma da ne raskrsti s njihovim brakom, a navodno je u tom trenutku bila i trudna s njihovim djetetom koje je na kraju spontano pobacila zbog situacije u kojoj je se našla. Iako im je brak završio početkom decembra, do kraja su tog mjeseca i dalje bili intimni nakon čega je ostala trudna. Cruise je u februaru sljedeće godine predao papire za razvod, bez upozorenja, bez želje da porade na svojim problemima.

U roku od 24 sata, Tomov advokat izjavio je da je riječ o rastavi u prijateljskim odnosima te je krivicu prebacio na stres zbog posla. Iako je Kidman molila Cruisea da ne ode, već da zajedno posjete bračnog savjetnika, Tom je zaključio da je njegova odluka konačna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti