Zavirite u dom Ilde Šaulić

Piše: L. K. P.

 

Luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi sa porodicom, Ilda Šaulić je nakon udaje dobila na poklon od muža Bojana Vučkovića. Popularna „karingtonka“ nalazi se u komšiluku Lepe Brene i odiše otmjenošću.

Inače, pjevačica je uz roditelje, Šabana i Gordanu Šaulić, od malena živjela kao „princeza na zrnu graška“, a suprug joj je omogućio da i u braku sačuva standard na koji je navikla.

Zbog kćerke Eme porodici je bilo izuzetno važno da kuća ima prostrano dvorište, kako bi djevojčica mogla nesmetano da se igra. Visoka ograda, koju djelimično čini i brižljivo raspoređeno zelenilo, zaklanja ukućane od radoznalih pogleda sa ulice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Mezimica tragično nastradalog kralja narodne muzike rijetko prikazuje unutrašnjost svog doma, a na osnovu rijetkih fotografija koje je objavila stiče se utisak da u skoro svakoj prostoriji postoji bar jedna vaza sa buketom svježeg cvijeća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti