Ovako je Nikolina Pišek izgledala prije 18 godina: Šta se to kroz godine promijenilo?

Piše: Azra

Nikolina Pišek ne krije da je bila na estetskim korekcijama, a svakako bi je odale njene fotografije iz prošlosti, na kojima izgleda dosta drugačije nego danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Starih fotografija se tako i sama prisjetila, pa je kroz Instagram story pokazala kako je izgledala tokom 2004. godine i kasnije.

Voditeljica Nikolina Pišek (46) od početka karijere slovi kao jedna od najatraktivnijih Hrvatica, no nije tajna i da iskorištava čari estetske kirurgije.

Zahvate otvoreno priznaje, a kritikama na njihov račun se ne zamara, što je u više prilika jasno i poručila.

– Da bilo je ovo ljeto nešto, neko povećanje u pitanju. Ljudi komentiraju, to je sasvim normalno. Ja se ne uplićem u te komentare, niti se želim pravdati niti imam što za opravdati, izjavila je Nikolina za IN magazin 2017. godine.

Kroz godine se znatno promijenila, ali je do danas ostala vjerna dugoj kosi, koja joj je s vremenom postala i zaštitni znak.

Nikolina ima dvije kćerke, stariju Hanu je dobila s novinarom Markom Cigojem, a ni nakon trudnoće i porođaja nije joj dugo trebalo da se vrati u formu.

Nekoliko godina kasnije Nikolina se udala za srpskog kolekcionara i trgovca umjetninama Vidoja Ristovića, s kojim je 2014. dobila i kćer Unu. Vidoje je, nažalost, u maju ove godine iznenada preminuo i Nikolina je ostala udovica. Iako je određeni period tugovala, već sada Nikolina izgleda dobro, a čini se i osjeća se odlično.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti