Nikad nije zaboravio svoje porijeklo: Pogledajte kako izgleda kuća koju je Duško Tošić izgradio majci

Piše: Azra

Foto: Instagram @duskotosic

Fudbaler Duško Tošić, javnosti poznat i kao bivši suprug Jelene Karleuše, tokom uspješne karijere potpisao je nekoliko ugovora koji su mu donijeli veliku zaradu, a sve što je stekao pametno je uložio.

Osim brojnih nekretnina koje, tvrde upućeni, ima na više lokacija, Duško Tošić obnovio je i porodični dom u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina. Nekadašnju trošnu kuću pretvorio je u vilu i poklonio je roditeljima.

Foto: Youtube printscreen

Budući da je otac Milorad preminuo 2018. godine, u kući sada živi samo njegova majka Nikoleta, koju osim sina, često obilazi i kćerka Katarina. Proslavljeni fudbaler odrastao je u teškim materijalnim uslovima, ali nikada nije zaboravio ljubav i podršku koju je dobijao od porodice, pa se danas trudi da im to višestruko uzvrati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

‒ Duško je uvijek bio dobro dijete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovjek ‒ poručuju njegove komšije iz rodnog mjesta kad god ih posjete predstavnici sedme sile.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti