Zahvaljujući prijateljima njihove ljubavne priče su imale sretan kraj

Piše: Redakcija

Mnogi izbjegavaju pozive prijatelja kada pokušaju da ih spoje sa svojim prijateljima. Najčešće odbijaju ovakve spojeve jer se plaše kako će se iz toga izroditi katastrofa, međutim nije to uvijek tako. Jedan od dokaza su i ove slavne ličnosti, čija je priča imala sretan kraj.

 AFP

Meghan Markle i princ Harry

Njihova priča zaista zvuči poput onih iz bajki. Princa Harryja i Meghan Markle spojila je zajednička prijateljica, najvjerojatnije Violet von Westenholz, koja radi kao PR za Ralpha Laurena, i koja se s princem zna još iz djetinjstva.

– Sve je bilo dogovoreno i bio je to doslovno spoj na slijepo. Nisam znala previše o njemu i jedino što sam je pitala, prije negoli sam ga upoznala, bilo je, je li drag? – otkrila je Meghan Markle jednom prilikom.

 AFP

Gisele Bundchen i Tom Brady

NFL igrač i jedna od najpoznatijih manekenki upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Tom je jednom prilikom novinarima kazao kako kmu je upravo taj prijatelj rekao kako postoji ženska verzija njega. Već pri prvom susretu Tom je znao da je ona ta, dok je Gisele komentarisala kako on vjeruje u iste stvari kao i ona te da su njih dvoje savršen spoj.

AFP

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Zvijezda serije „Moderna porodica“ i jedna od najljepših žena svijeta, Kolumbijka Sofia Vergara, sa svojim suprugom Joeom Manganiellom upoznala se zahvaljujući kolegi Jesseju Tyleru Fergusonu na jednoj zabavi. Upravo on dao je Manganiellu njen broj telefona kako bi ubrzao stvari.

 AFP)

Blake Lively i Ryan Reynolds

Par se upoznao za vrijeme seta „Zelena lanterna“, a da se zaljube zaslužan je prijatelj koji je upravo njih pozvao na double date.

– To je bio jedan od najčudnijih spojeva, jer nas dvoje smo doživjeli takvu hemiju i vatromet da to nije bilo normalno – prisjetio se Ryan Reynolds.

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bt3_wuOBUeE/

Joe Jonas i Sophie Turner

Nakon što je Haille Steinfield ostvarila saradnju s Joeom Jonasom, Sophie Turner zatražila je od nje broj telefona kako bi ga upoznala. A nedavno su imali i vjenčanje u Las Vegasu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti