Baby boom na domaćoj sceni: Poznati koji su postali roditelji ove godine

Piše: Redakcija

I dok odbrojavamo dane do početka nove godine, 2019. bila je srećom ispunjena za mnoge poznate parove, jer su u njihove domove stigle prinove. Mnogi su prvi put osjetili čari roditeljstva, dok su neki postali roditelji trećeg djeteta. 

Maja Munda i njen suprug Amar Dedović ostvarili su se u ulozi roditelja u martu, a lijepa voditeljica na svijet je donijela Maka. 

Poznato TV lice Tanja S. Đurović i njen partner Dario Delibašić ove godine su također dobili sina Leona Vida.

Tinka Milinović porodila se 10. juna u Sarajevu. Tinka se prvi put ostvarila u ulozi majke, a ona i njen suprug Wolfgang postali su roditelji djevojčice Margo.

Adis i Amra Škaljo su također u junu su postali dječaka Noe. Njihova sreća je neizmjerna, jer je dolazak sina samo još više uvećao ljubav koja vlada u njihovom domu. 

Voditeljica Merima Prguda u avgustu je rodila sina Denija. 

Novinar BHT -a Muhamed Mizić i njegova supruga Edina, u oktobru su postali su roditelji malenog dječaka. Par ima i sedmogodišnju kćerku Dalilu.

View this post on Instagram

No #caption needed. #kids #inlove #love

A post shared by Muhamed Mizić (@mizigram_) on

Poznati bh. pjevač, Maid Hećimović po prvi put ove godine postao je otac. Njegova ljepša polovina, supruga Ajla, u novembru je na svijet donijela je na svijet sina Rayana.

Poznata bh. blogerica Zerina Suyabatmaz porodila se krajem prošlog mjeseca u Istambulu, a djevojčica Miray unijela je veliku radost u dom njenoj supruga Buraka i nje. 

Pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor prije dvije sedmice postali su bogatiji za još jednog člana svoje porodice. Radost i sreću u njihov dom unijela je kćerkica Nikoleta. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti