Jedan bio u ilegalnom braku, drugi oženio usvojenu kćerku: Parovi koji su krili svoje veze

Piše: Redakcija

Velike razlike u godinama su u Hollywoodu sasvim normalna pojava i oko njih više niko ne pravi više velike drame. No, među njima ima i jako bizarnih slučajeva.

https://www.instagram.com/p/BAb2Wmyticm/?utm_source=ig_embed

Elvis Presley i Priscilla Beaulieu

Elvis i Priscilla (74) prvi su se put sreli u Njemačkoj 1959., dok je pjevač još služio u vojsci. Ona je tad imala 14 godina, a on 25. Brzo mu se svidjela te su se uselili zajedno. Vjenčali su se osam godina kasnije.

Woody Allen i Soon-Yi Previn

Na listi su se pronašli američki oskarovac i redatelj Woody Allen (83) i glumica Soon-Yi Previn (49). Ovdje nije riječ o maloljetnoj djevojci, ali je razlika između njih 34 godine, a njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju jer je  ona njegova usvojena kćerka. Prije toga, Woody je bio s njenom mamom, glumicom Miom Farrom (74).

View this post on Instagram

Young Kellz #FBF

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

R. Kelly i Aaliyah

Američki muzičar R. Kelly (52) optužen je za nekoliko seksualnih prijestupa, a sve je započelo još 1994., kada je bio u ilegalnom braku s djevojkom Aaliyah koja je tada imala 15 godina. Krivotvorili su dokumente kojima su tvrdili da je ona starija nego što je bila. Uprkos svemu, razveli su se nakon šest mjeseci.

Pročitajte još