Severina i Igor ponovo zajedno?

Piše: Preuzeti tekst

Pixell

Bračni par Kojić, već više od godinu dana, zbog svojih tajnovitih odnosa, intrigira javnost, ponovo je podigao prašinu u javnosti nakon Severininog dolaska u Beograd.

Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mjesec dana, dva puta su bili u istom gradu, međutim, dokazi da su zajedno provodili vrijeme ne postoje.

Kada je Igor Kojić posetio Zagreb na dan pjevačicinog rođendana, mediji su pisali da je pomirenje na pomolu. Ipak, supružnike niko nije video zajedno. Sada je čini se situacija donekle slična, Severina i Igor boravili su ovog vikenda u istom gradu, ali dokaza da su vrijeme provodili zajedno nema.

Naime, Severina Kojić u Beogradu je boravila tokom vikenda, kako bi završila rad na pjesmama u studiju Filipa Miletića, pjevačica je provela veče u provodu, sa svojim prijateljima, a i u nedjelju je viđena u jednom kafiću na Dorćolu u društvu svojih saradnika. Igora sa druge strane nije bilo ni na vidiku.

Ponovo su Igor i Severina bili u istom gradu, međutim, javnosti nije poznato da li su se sreli i razgovarali o svom odnosu. Ipak, dok je Kojićeva slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je proveo u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umjesto uspjeha svoje supruge, slavio je titulu „Crvene Zvezde“.

Izvor: Igtv. com

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti