Jelena Đoković o roditeljstvu: Novak i ja se ne slažemo u svemu, želim da moja bude zadnja

Piše: Azra

 

Jelena Đoković, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gdje sa svojim pratiocima dijeli razna životna iskustva, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila i detalje iz braka sa najboljim teniserom.

Ona i Novak imaju dvoje djece, ali kako i sama navodi, svako od njih ima drugačiji pristup.

– Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje djece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rješavamo. Vjerujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrijednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo – rekla je Jelena, gostujući u jednoj emisiji  i otkrila da se ona i Novak ne slažu uvijek kada je vaspitanje njihove djece u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negdje sam ja više vremena provodila sa djecom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negdje željela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem, i to sve više i više.

Trudi se da njih dvoje ne rade ono što ne bi voljeli da njihova djeca sutra rade, jer se oni ugledaju na roditelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red prije nego što bilo šta uradim, kažem ili posavjetujem svoju djecu. Govorim djeci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smijem da radim, jer naša djela govore više od riječi. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis – zaključila je Jelena.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(S.P.)

Pročitajte još